‘’Werken vanuit (t)huis’’.

Voor de één is het al de normaalste zaak van de wereld maar voor mij als beeldend kunstenares breekt er een nieuw tijdperk aan. 

Zoals bekend geef ik al 25 jaar vorm aan kunst in mijn atelier in de Huissense School in de voormalige Aloysiusschool. Ook verzorgde ik vanuit deze kunstzinnige omgeving keramiek cursussen. Helaas heeft de gemeente per december 2020 de huur opgezegd. Er is voor de creatieve sector weinig tot geen plaats en aandacht in Huissen centrum en de Gemeente Lingewaard.

 Het is natuurlijk verschrikkelijk hoe hard de verschillende sectoren worden geraakt tijdens de Lock-down. Zoals je kunt bedenken is de Kunst daar ook 1  van. Ondanks dat probeer ik om binnen de maatregelen wegen te zoeken om door te gaan als zelfstandig kunstenares. Het resultaat hiervan is een prachtig Atelier aan huis. De afgelopen maanden stonden daarom ook in het teken van de bouw van mijn nieuwe atelier en de verhuizing, hetgeen geen geringe opgave was. In 22 jaar had ik een flinke inventaris en een groot oeuvre verzameld. Nu alles weer een plek gekregen heeft sta ik te popelen om weer aan de slag te kunnen gaan met mijn cursisten van de keramiek cursus in mijn gezellige nieuwe atelier. Mijn werk zal ik i.v.m. de corona maatregelen voorlopig digitaal en op afspraak te tonen.

Mocht u geinteressseerd zijn in mijn werk dan dan bent u welkom op mijn atelier, desgewenst ben ik bereid om dit ook op afspraak bij u thuis te tonen.