• Seizoen 2024 Beeldentuin Mariënheem

  Expositie Beeldentuin Mariënheem en Orangerie Ook dit seizoen is hier weer veel bijzonder werk te zien, in deze sfeervolle parkachtige Beeldentuin, waaronder ook mijn beelden. Geniet tijden uw bezoek van een drankje of een lunch in de prachtige nieuwe Orangerie, waar ook nog diverse kunstwerken geëxposeerd worden.
  Beeldentuin Mariënheem, Nijverdalseweg 20, RAALTE, Nederland
  1 maart 2023 tot en met 31 oktober 2024
  Meer informatie
 • Bronzen Vogels

  Regelmatig exposeer ik in prachtige beeldentuinen waar ook veel liefhebbers van vogels komen kijken naar kunst. Voor deze gelegenheden heb ik een serie mooie bronzen vogeltjes gemaakt. Met deze expositie wil ik ook dit werk, zo anders als mijn abstracte beelden eens onder de aandacht brengen.
  Alleen online
  Online expositie
 • Landelijk Atelierweekend

  Tijdens dit weekend geef ik geïnteresseerden in kunst de gelegenheid om een kijkje te nemen in mijn atelier, onder het genot van een kopje koffie of thee geef ik uitleg over het ontstaan van mijn beelden, enkele van mijn beelden zal ik exposeren in mijn tuin.
  Atelier Tina Lintvelt, 4, Huissen, Nederland
  24 juni 2023 tot en met 25 juni 2023
  Meer informatie
 • Expositie Raadskelder te Doesburg

  Tijdens de eerste expositie van het nieuwe seizoen van 16 april t/m 21 mei 2023 zijn mijn bronzen beelden te zien in de Raadskelder van het prachtige monumentale Gemeentehuis van het Hanzestadje Doesburg. Mijn mede exposanten zijn Henk Stemerdink (schilderijen) en Piet van Middelaar (beelden) Groepsbezichtiging buiten openingstijden s.v.p. bellen. Foto Gemeentehuis Doesburg: www.arjan-foto.nl
  Raadskelder, Philippus Gastelaarsstraat 2, Doesburg, Nederland
  16 april 2023 tot en met 21 mei 2023
  Meer informatie
 • Kunst Fair Kasteel Geldrop

  Diverse gerenommeerde Nederlandse kunstenaar presenteren hun werk in verschillende disciplines op deze authentieke locatie. Mijn werk zal ook geëxposeerd worden.
  Kasteel Geldrop, Mierloseweg 1 , Geldrop, Nederland
  18 maart 2023 tot en met 19 maart 2023
  Meer informatie
 • Beeldentuin Mariënheem

  Vanaf 7 Maart 2023 bent u weer van harte welkom in de prachtige beeldentuin van Mariënheem. Gedurende dit seizoen zijn hier vele bijzondere kunstwerken o.a. ook mijn bronzen beelden te zien, zowel binnen in de orangerie als buiten. Tijdens uw bezoek aan de tuin kunt u heerlijk in de nieuwe oranjerie genieten van een lekker kopje koffie of thee. Zien wij u binnenkort in Mariënheem? Tot dan!
  Beeldentuin Mariënheem, Nijverdalseweg 20, Raalte, Nederland
  7 maart 2023 tot en met 30 oktober 2023
  Meer informatie
 • Kunstmaand Ameland

  November Kunstmaand Ameland is een internationaal, culturele tentoonstelling waar de zee de grens aangeeft. In november exposeren ongeveer honderd internationale professionele kunstenaars uit o.a. Scandinavië, Duitsland en Nederland hun werk in deze inspirerende omgeving. Mijn werken zijn te zien bij Hotel Noordsee in Nes. De eerste week van november zal ik geregeld aanwezig zijn op locatie.
  Hotel Noordzee, Strandweg 42, Nes, Nederland
  1 november 2022 tot en met 30 november 2022
  Meer informatie
 • Galerie Art Fusion

  Van af 7 maart zal ook een aantal van mijn sculpturen te zien zijn in deze prachtige Galerie. Geen gewone galerie maar een prachtige plaats waar een inspirerende hoeveelheid en diversiteit aan hedendaagse, moderne kunst van meer dan zestig kunstenaars te zien is.
  Galerie ArtFusion, Johan Cruijff Boulevard 58, Amsterdam, Nederland
  7 juli 2022 tot en met 7 juli 2023
  Meer informatie
 • Pas á Pas ( Stap voor Stap)

  In de parkachtige tuin van beeldend kunstenares Brigitte Danse exposeren een 30 tal internationale kunstenaars uit België en omringende landen hun sculpturen. Werken van verschillende disciplines worden getoond in deze schilderachtige omgeving waaronder ook mijn bronzen sculpturen.
  Tuin van Brigitte Danse, rue d'Adzeux 16, Louveigné (Luik), België
  2 juli 2022 tot en met 31 juli 2022
  Meer informatie
 • Lentefair Naaldwijk

  Expositieweekend met diverse kunstenaars in de inspirerende galerie, atelier en tuin van keramist Tessa Droog op 7 en 8 mei van 11.00 tot 17.00 uur
  Tess-keramiek galerie en atelier, Dijkweg 45, Naaldwijk, Nederland
  7 mei 2022 tot en met 8 mei 2022
  Meer informatie
 • Beeldentuin Mariënheem

  Vanaf 12 februari kunt u weer struinen door de mooie Beeldentuin Mariënheem. Hier staan prachtige kunstwerken van diverse gerenommeerde kunstenaars. Ook mijn sculpturen worden hier geëxposeerd gedurende het komende seizoen.
  Beeldentuin Mariënheem, Nijverdalseweg 20, Raalte, Nederland
  9 februari 2022 tot en met 2 oktober 2022
  Meer informatie
 • Winteropening beeldentuin Mariënheem

  Om iedereen in deze lastige tijd gratis de gelegenheid te geven tot wat ontspanning en afleiding, stellen wij onze beeldentuin openbaar. Voel u welkom en bezoek ons park. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM Gedurende de komende tijd van af 17 december, is naast veel prachtige beelden van collega's ook mijn werk te zien in de schilderachtig mooie beeldentuin Mariënheem.
  Beeldentuin Mariënheem , Nijverdalseweg 20 , Mariënheem, Nederland
  17 december 2021 tot en met 8 januari 2022
  Meer informatie
 • 10 years the Enchanted Garden

  Art Sanctuary presents 'The Enchanted Garden 2021', an International Art Exhibition in a wonderful nature and landscape garden Theme 2021: ‘Fabeluous Creatures’  -
  Art Sanctuary, Rue du Tilleul 22 , Jodoigne , België
  25 juni 2021 tot en met 26 september 2021
  Meer informatie
 • Galerie te kunst en te keur

  info volgt
  Galerie te Kunst en te Keur, Dorpsstraat 220, Scherpenzeel, Nederland
  4 mei 2021 tot en met 27 juni 2021
  Meer informatie
 • Kunst in de Troost

  Op 17 april 2021 kan de expositie in de tuin en de conventsgebouwen van het klooster Onze-Lieve-Vrouw-van-Troost in Vilvoorde helaas door de corona maatregelen niet plaatsvinden. Een alternatief, een online verkoop expositie werd door de organisatie mogelijk gemaakt. De kunstwerken kunnen op afspraak gedurende de dagen 16-17-18 en 23-24-25 april worden bekeken en bij verkoop opgehaald.
  De conventsgebouwen van het klooster Onze-Lieve-Vrouw-van-Troost in Vilvoorde., trooststraat 2, Vilvoorde, België
  26 maart 2021 tot en met 25 april 2021
  Meer informatie
 • Kunst in The Living Gardens of Rosenhaege

  Tijdens de zomermaanden zal mijn werk en dat van Michiel Kranendonk te zien zijn in de sfeervolle voorbeeld tuinen van Rosenhaege, Op de grens met Nederland en Duitsland, in de stilte van het coulisselandschap, is een “place to be” ontstaan die u niet mag missen.in de buurtschap Kotten bij Winterswijk.
  Rosenhaege, Bekeringweg 8 , Winterswijk , Nederland
  29 mei 2020 tot en met 1 oktober 2020
  Meer informatie
 • Duo Expositie Tina Lintvelt en Rob van Oosten

  Op zondag 3 november opent de expositie om 15 uur op het Gemeentehuis te Duiven, georganiseerd door de Kunstkring Duiven. Mijn werk toon ik samen met de schilderijen en zeefdrukken van Rob van Oosten. Tijdens de opening is er een muzikaal optreden van Kassiël Gerritsen met een repertoire van middeleeuws tot hedendaags.
  Gemeentehuis Duiven, Koning Willem-Alexanderplein 1, , Duiven, Nederland
  3 november 2019 tot en met 29 november 2019
  Meer informatie
 • The Enchanted Garden 2019

  Art Sanctuary's "Betoverende Tuin" een grote natuurlijke tuin juist over de grens van het "Franse" deel van België, heeft jaarlijks een expositie van internationale kunstenaars, die hun werk in alle mogelijke disciplines showen
  Art Sanctuary, Rue du Tilleul 22 Ste- Marie- Geest, Jodoigne, België
  12 juli 2019 tot en met 29 september 2019
  Meer informatie
 • Jaarlijkse expositie in Beeldentuin Het Zwarte Gat

  Tijdens het derde, vierde en vijfde weekend van juni is mijn werk te zien in de gastvrije Beeldentuin Het Zwarte Gat van Monique en Bert Penning. Monique schildert en exposeert haar werken in haar ateleir, Bert is Beeldhouwer en laat zijn nieuwste werken zien. Daarnaast is het werk van diverse andere kunstenaars te bekijken in deze Prachtig aangelegde tuin, Meer informatie volgt z.s.m..
  Beeldentuin Het Zwarte Gat , Zwartegatseweg 7 , Oostvoorne, Nederland
  14 juni 2019 tot en met 30 juni 2019
  Meer informatie
 • Kunst Kring het Gelders Eiland

  Duo expositie Tina Linvelt en Anet Verdonk In de schilderachtige monumentale kerk van Aerdt (gemeente Rijnwaarden) worden mijn organische bronzen beelden en de schilderijen van Anet Verdonk geëxposeerd met als thema's zee en landschap, ruimte, lucht en licht spelen een belangrijke rol in haar werk.
  De Monumentale Kerk te Aerdt, Kerkweg 26 , Aerdt, Nederland
  24 maart 2019 tot en met 14 april 2019
  Meer informatie
 • Galerie Sleedoorn

  Duo Expositie van Tina Lintvelt en Joke van Hoeven.
  Glerie Sleedoorn, Piersonstraat 11 B , Zetten, Nederland
  1 februari 2019 tot en met 24 februari 2019
  Meer informatie
 • Kunst in Kasteel de Kinkelenburg

  Sfeervolle winterexpositie met 13 professionele kunstenaars in Kasteel de Kinkelenburg
  Kasteel de Kinkelenburg, Kinkelenburglaan1, Bemmel, Nederland
  8 december 2018 tot en met 9 december 2018
  Meer informatie
 • Herbst - Art 2018

  Prachtige expositie van hedendaagse kunst in de mooie gastvrije tuin van het kunstminnend echtpaar Janicke. Gerenomeeerde Duitse en Nedelandse kunstenaars laten hun nieuwste werken zien. Meer informatie volgt.
  Fam. Dr. A. Janicke, marktweg 96, Geldern, Duitsland
  29 september 2018 tot en met 30 september 2018
  Meer informatie
 • Aktua Forma

  Samen met het werk van Trijnie Mohlmann en Anouk Wolse worden mijn beelden geexposeerd bij Aktua Forma in de Groningse binnenstad.
  Aktua Forma, Nieuwstad 10, , Groningen , Nederland
  2 september 2018 tot en met 30 september 2018
  Meer informatie
 • Fine Arts Schloss Lembeck

  Fine Arts Kunstmarkt in en om het prachtige "Wasser Schloss Lembeck" Diverse kunstenaars uit Duitsland en Nederland presenteren hun werk in verschillende disciplines.
  Schloss Lembeck, Schloss 2, , Dorsten, Duitsland
  25 augustus 2018 tot en met 26 augustus 2018
  Meer informatie
 • Kunstschouw 2018

  Dit jaar voor de 25ste maal de grootste kunstmanifestatie van Zeelend, de Kunstschouw in Schouwen-Duivenland, met vele kunstenaars uit Nederland en de landen daar omheen.Vele dicsciplines in de kunst zijn vertegenwoordigd. mijn werk is te zien samen met enkele collega's bij de monumentale boerderij De Drie Wilgen in Ellemeet. meer informatie volgt spoedig.
  De Drie Wilgen, Kuyerdamseweg 33, Ellemeet, Nederland
  15 juni 2018 tot en met 24 juni 2018
  Meer informatie
 • First Art Fair

  Via de Galerie van Tamara Sille in Oudewater zijn een aantal van mijn bronzen vogel sculpturen te zien op de First Art Fair te Amsterdam
  Passenger terminal , Piet Heinkade 27 , amsterdam, Nederland
  17 januari 2018 tot en met 21 januari 2018
  Meer informatie
 • Nazomerexpositie Marijk Renia en Tina Lintvelt

  Beeldend kunstenaars Marijk Renia en Tina Lintvelt nodigen u van harte uit bij hun gezamenlijke expositie in het atelier van Marijk. Tina legt zich vooral toe op bijzondere, abstracte en organische sculpturen in brons. Marijk Renia woont en werkt sinds 1991 in Dordrecht en heeft ook als beeldhouwer op locatie in Zweden gewerkt. Sinds 2012 legt zij zich vooral toe op glasbewerkingstechnieken.
  Atelier Marijk Renia, De Oude Veerweg 3, Dordrecht, Nederland
  24 september 2017 tot en met 8 oktober 2017
  Meer informatie
 • Herbstfestival Schloss Eller

  110 Händler präsentierten beim Herbstfestival teils seltene Waren, Kunst und Raritäiten. Die Besucher konnen außerdem die sonst unzugänglichen Räume des Schlosses besichtigen.
  Schloss Heller , Heidelbergerstrasse 42, Düsseldorf, Duitsland
  8 september 2017 tot en met 10 september 2017
  Meer informatie
 • De Betoverende Tuin

  In de Betoverende Tuin van Tone Aanderaa en Ignace Clarysse, wordt u dit jaar wederom gastvrij ontvangen voor een ontmoeting met Kunst geïnspireerd door en in dialoog met de Natuur.Te zien zijn sculpturen in brons, keramiek, hout en steen, glas, metaal, landart, installaties,schilderijen en muziek. ook mijn werken zullen hier geëxposeerd worden.
  Art Sanctuary, Rue du Tilleul 22 St-Marie-Geest, St- Jean-Geest (Jodoigene), België
  11 augustus 2017 tot en met 24 september 2017
  Meer informatie
 • Luchtig

  Zomer expositie met luchtig werk,
  Galerie Tamara Sille, Goudsestraatweg 8, Oudewater, Nederland
  1 juli 2017 tot en met 31 augustus 2017
  Meer informatie
 • Art of Eden

  Wederom ben ik dit jaar te gast bij Art of Eden een expositie van gerenommeerde Duitse en buitenlandse gastkunstenaars in een van de sfeervolste botanische tuinen van Duitsland te Darmstadt
  Botanischer Garten der TU Darmstadt , Schnittspahnstrasse. 5 , Darmstadt , Duitsland
  10 juni 2017 tot en met 11 juni 2017
  Meer informatie
 • Overzichtstentoonstelling Galerie Article

  Galerie Article viert zijn 30 jarig bestaan met een overzichtsten toonstelling van 30 kunstenaars die gedurende deze periode bij hen geexposeerd hebben. Open Iedere eerste zondag van de maand en op afspraak.
  Galerie Article, Oeverstraat 17, Wijk bij Duurstede, Nederland
  4 juni 2017 tot en met 31 december 2017
  Meer informatie
 • ART OF EDEN

  Wederom ben ik dit jaar te gast bij Art of Eden een expositie van gerenommeerde Duitse en buitenlandse gastkunstenaars in de sfeervolle botanische tuinen van Krefeld
  Botanischer Garten Krefeld,, Sandberg 2, Krefeld, Duitsland
  6 mei 2017 tot en met 7 mei 2017
  Meer informatie
 • Duo expositie Gertjan Scholte -Albers en Tina Lintvelt

  Prachtige kleurijke olieverf schilderijen met als onderwerp de natuur en landschappen en mijn abstrace organische bronzen beelden
  Galerie Kiekus, Roggestraat 16 Bergkwartier opening 29 april, Deventer, Nederland
  26 april 2017 tot en met 27 mei 2017
  Meer informatie
 • Kunst Depot Huissense school

  Open atelierdagen van het kunstenaarscolectief Huissense school.
  Voormalige Aloysius-en Julianschool, Lange Kerkstraat 19, Huissen-stad, Nederland
  18 maart 2017 tot en met 19 maart 2017
  Meer informatie
 • Art Berkhout 2016

  Mijn werk en dat van een aantal collega's is te zien tijdens Art Berkhout in de Historische Berkhouterkerk
  Berkhouterkerk, Kerkebuurt 172, Berkhout, Nederland
  17 september 2016 tot en met 18 september 2016
  Meer informatie
 • Art Sanctuary's

  Art Sanctuary's "Betoverende Tuin" een grote natuurlijke tuin juist over de grens van het "Franse" deel van België, heeft jaarlijks een expositie van internationale kunstenaars, die hun werk in alle mogelijke disciplines showen.
  Art Sanctuary, Rue du Tilleul 22, Belgium, Jodoigne, België
  26 augustus 2016 tot en met 25 september 2016
  Meer informatie
 • ART OF EDEN Hamburg

  Op de "Waserkunst Elbinsel Kaltehove" in het hart van Hamburg vind dit jaar de eerste ART OF EDEN manifestatie plaats. Diverse gerenommeerde Duitse en buitenlandse kunstenaars en designers presenteren op deze bijzondere locatie hun werken
  Art of Eden auf der Elbinsel Wasserkunst Kaltehove, Kaltehofe Hauptdeich 6-7, Hamburg, Duitsland
  11 juni 2016 tot en met 12 juni 2016
  Meer informatie
 • De Kunstkwekerij

  John Koomens Tuinen verrijkt West-Friesland met dit inspirerende initiatief: ‘De Kunstkwekerij’. In de aangelegde boomkwekerij van zijn bedrijf in Wognum laat John Koomen kunstenaars exposeren. Met zijn initiatief wil John Koomen natuur, kunst en cultuur met elkaar verbinden en de bezoekers op een gastvrije manier plezier geven in het kijken naar hedendaagse kunst.
  De Kunstkwekerij, A.C. De Graafweg 21a,, Wognum, Nederland
  22 mei 2016 tot en met 30 september 2016
  Meer informatie
 • ART OF EDEN Darmstadt

  expositie van gerenommeerde Duitse en buitenlandse gastkunstenaars in de sfeervolle botanische tuinen van Darmstadt,
  Botanischer Garten der TU Darmstadt, Schnittspahnstrasse. 5, Darmstadt, Duitsland
  21 mei 2016 tot en met 22 mei 2016
  Meer informatie
 • Galerie Kiek-Kus

  Expositie van het werk van Tina Lintvelt in het monumentale pand van Galerie Kiek-kus in in het schilderachtige Bergkwartier van Deventer
  Galerie Kiek-Kus, Roggelstraat 16, Deventer, Nederland
  2 december 2015 tot en met 16 januari 2016
  Meer informatie
 • Kunstmanifestatie Huissense School

  Jaarlijkse kunstmanifestatie van de kunstenaars van `de Huisense school` in voormalige Juliana en Aloysiusschool
  Voormailige Juliana en Aloysiusschool, Lange Kerkstraat 19, Huissen, Nederland
  6 november 2015 tot en met 8 november 2015
  Meer informatie
 • Zomerexpostitie

  Mijn werk zal te zien zijn in de Galerie van Mascha Eeman (schilderijen) samen met Jean-Claude Coenen(schilder), Michel Léger (fotograaf)
  Galerie d'Art L'Ancienne maison du charron, --, Herbeuval, Frankrijk
  1 juli 2015 tot en met 6 september 2015
  Meer informatie
 • Zomersymfonie

  In het romantische Park Merwestein te Dortdrecht organiseert St. Leathbloeyer een expositie in de buitenlucht met sculpturen van Nederlandse en Belgische kunstenaars.De kunstenaars zijn tijdens het hele weekend aanwezig om uitleg te geven over hun werk.
  Stichting Laethbloeyer, Vrieseweg, Dortdrecht, Nederland
  19 juni 2015 tot en met 21 juni 2015
  Meer informatie
 • Zomer expositie

  Prachtige expositie met diverse kunstenaars in de schilderachtig mooie Beeldentuin van Monique en Bert Penning. meer info volgt
  Beeldentuin Het Zwarte Gat, Zwartegatseweg 7, Oostvoorne, Nederland
  13 juni 2015 tot en met 28 juni 2015
  Meer informatie
 • ART OF EDEN

  Mijn werk zal getoond buitenlandse worden bij de expositie van gerenommeerde Duitse en gastkunstenaars in de sfeervolle botanische tuinen van Darmstadt,
  Botanischer Garten der TU Darmstadt, Schnittspahnstrasse. 5, Darmstadt, Duitsland
  30 mei 2015 tot en met 31 mei 2015
  Meer informatie
 • Open Ateliers Huissense school

  Op zondag 14 december van 11.00 uur tot 19.00 uur kan het publiek een kijkje nemen in de ateliers van de kunstenaars in de voormalige Aloysius- en Julianaschool, waar prachtig recent werk zal worden getoond. Eveneens zal deze dag in het teken staan van interessante demonstraties en presentaties van cursussen en workshops. De toegang is vrij .
  Voormalig Aloysiusschool en Julianaschool, Langekerkstraat 19, Huissen, Nederland
  14 december 2014 tot en met 14 december 2014
  Meer informatie
 • Galerie Article

  Sedert 1987 organiseert Galerie Article, gelegen in het oude stadsdeel van Wijk bij Duurstede en herkenbaar aan de imposante Indiase poort exposities van moderne, hedendaagse kunst. De Galerie exposeert enkele bronzen beelden de tuin
  Galerie Article, Oeverstraat 17, Wijk bij Duurstede, Nederland
  16 november 2014 tot en met 30 april 2015
  Meer informatie
 • Schloss Reinbek (Hamburg)

  20ste Jubileum manifestatie van Kunstwerk-Werkkunst Expositie van vele Duitse en buitenlandse kunstenaars in het monumentale slot te Reinbek (bij Hamburg). Zelf zal ik samen met collega's Marijk Renia, beelden in steen en glassculpturen, Geert Verstappen, bronzen beelden en Cees Meijer, beelden in steen, deelnemen aan deze expositie.
  Schloss Reinbek, Schlosstrasse 5, Reinbek, Duitsland
  30 augustus 2014 tot en met 31 augustus 2014
  Meer informatie
 • ParkArt Schloss Clemenswerth

  Voor de zesde keer vindt de publiekstrekker van het jaarprogramma van het museum plaats bij Schloss Clemenswerth te Sögel. Alle disciplines zoals; schilder-,beeldhouw-, glas-,video-en mediakunst, grafiek, keramiek,mixed media, Installaties en performances zijn zijn vertegenwoordigd.
  ParkArt, Schloss Clemenswerth, Sögel (Emsland), Duitsland
  9 augustus 2014 tot en met 10 augustus 2014
  Meer informatie
 • Beeldentuin de Stegge

  Beeldentuin De Stegge is gesitueerd aan de rand van Winterswijk (Gelderland) in het groene buitengebied. Jaarlijks organiseert De Stegge een expositie en tonen er tal van kunstenaars hun werk.
  Beeldentuin de Stegge, Steggemansweg 1, Winterswijk, Nederland
  17 juli 2014 tot en met 31 augustus 2014
  Meer informatie
 • Het Kunstbedrijf

  Het Kunstbedrijf organiseert elke maand een nieuwe expositie met moderne hedendaagse kunst.Gedurende deze periode kunt u het werk van Rose Volkert, Natalie Vinke,Jeanine Jordaan, Ina Scholten en mijn beelden bekijken
  Het Kunstbedrijf, Raadhuisstraat 56,, Heemstede, Nederland
  4 juni 2014 tot en met 28 juni 2014
  Meer informatie
 • Beeldentuin Ravesteyn

  Expositie van het werk van een aantal met zorg geselecteerde kunstenaars rondom de ruïne Ravesteyn en de prachtige tuin van dit Particulier historisch landgoed te Heenvliet
  Beeldentuin Ravesteyn, Korte Welleweg 1, Heenvliet, Nederland
  21 mei 2014 tot en met 15 juni 2014
  Meer informatie
 • Beeldentuin de Booghgaard

  Gedurende deze periode is mijn werk en dat van vele andere kunstenaars te zien tijdens de gastvrije opentuindagen van Sylvia Boogh-Richter
  Beeldentuin de Booghgaard, Zwarteweg 1,, Callantsoog., Nederland
  17 mei 2014 tot en met 20 juli 2014
  Meer informatie
 • Galerie Kunst in de Polder

  Expositie van Hedendaagse kunst: Vaste galerie waar permanent werk van mij wordt geëxposeerd
  Galerie Kunst in de Polder, Turfspoor 195, Lisserbroek, Nederland
  1 januari 2014 tot en met 1 juli 2015
  Meer informatie
 • Kunstmanifestatie Lingew'Art

  Stichting LingeW'art organiseert voor de 12de keer een Kunstmanifestatie in het centrum van Huissen. Deze vindt plaats in de voormalige basisscholen 'Juliana' en 'Aloysius' en in de 'Antonius' kapel tegenover de scholen. In de beide scholen werken kunstenaars verenigd in de stichting 'Lingew’Art'. Dit jaar nodigt de 'Huissense School' ook opnieuw gastkunstenaars uit.
  Aloysiuss-Julianaschool, Langekerkstraat 19, Huissen, Nederland
  2 november 2013 tot en met 3 november 2013
  Meer informatie
 • Schloss Reinbek (Hamburg)

  Expositie van mijn beelden tijdens het Kunstevent, op 'Schloss Reinbek' (bij Hamburg ,Duitsland)
  Kunstwerk-Werkkunst Schl. Reinbek, Schlossstrasse 5, Reinbek, Duitsland
  24 augustus 2013 tot en met 25 augustus 2013
  Meer informatie
 • Expositie Tina Lintvelt & Thea Vos

  duo expositie met Thea Vos
  Galerie Serruys, Nieuwe Binneweg 33, Rotterdam, Nederland
  12 mei 2013 tot en met 30 juni 2013
  Meer informatie
 • Beelden in Gees

  In het prachtige landschap van Zuidoost-Drenthe ligt Beelden in Gees. Zeven hectare paradijs, waar in de zomer natuur en kunst elkaar ontmoeten in een tuin met een Engels karakter, waar grote open ruimtes worden afgewisseld door intieme thematuinen. Waar harmonie en rust samengaan met de spanning van bijzondere beelden, bomen en planten.
  Beelden in Gees, Schaapveensweg 16, Gees, Nederland
  5 mei 2013 tot en met 29 september 2013
  Meer informatie
 • Kunst in Lochem

  Kunstroute in rond de prachtige omgeving van Lochem. Mijn gastvrouw is Bauk Zwaan, mijn werk zal te zien zijn in haar schilderachtige tuin. Mede-exposanten zijn o.a. Liesbet Optendrees. Meer informatie: www.kunstinlochem.nl
  Galerie Ruimzicht, Zutphenseweg 32, Laren, Nederland
  30 maart 2013 tot en met 1 april 2013
  Meer informatie
 • Kunst en Antiek weekend Naarden

  Tijdens deze editie van het Kunst & Antiek Weekend dat plaats vindt in De Grote Kerk in Naarden-Vesting, komen kunstminnaars weer volop aan hun trekken. Mijn zal werk te zien zijn via Galerie Else & Art. Exposanten zijn Els Vertommen, Arie Suiker, Tina Lintvelt en
  Grote Kerk Naarden -Vesting, Sint Annastraat 5,, Naarden, Nederland
  24 januari 2013 tot en met 27 januari 2013
  Meer informatie
 • 'Huissense school'

  Zoals in alle 10 voorafgaande jaren nodigt de Stichting LingeW’art u uit om kunst te komen bekijken. Onze Gastkunstenaars van dit jaar zijn: Marijk Renia, Liesbeth Optendrees, Herrie Hupkes, Piet Taal,Ineke Claessens,Jos Vecht,Freek de Ruiter. De toegang is vrij en wij rekenen weer op een groot aantal bezoekers. Voor informatie zie ook onze website
  Aloysiusschool/Julianaschool, Langekerkstraat 19, Huissen, Nederland
  27 oktober 2012 tot en met 28 oktober 2012
  Meer informatie
 • Kunstmoment Diepenheim

  Elk jaar in de herfstvakantie transformeert het kleine Stedeke Diepenheim in Twente in een kunstmanifestatie.Tien dagen lang is er overal kunst te bekijken. Mijn werk is te zien in de gastvrije tuin van Tandarts Bijlsma locatie nummer 18
  Diepenheim, Grotestraat 90, Diepenheim, Nederland
  18 oktober 2012 tot en met 28 oktober 2012
  Meer informatie
 • Kunstroute Vaals

  Van af 8 juli 2012 t/m 29 juli zal ik deelnemen aan de Kunstroute Vaals. De Kunstroute bestaat uit een wandeling van ongeveer 6 km in en rondom Vaals. U bezoekt tijdens Kunstroute Vaals een aantal (historische) locaties, waar kunstenaars afkomstig uit de Euregio, hun werken tentoonstellen. Mijn expositie locatie is het park van Hotel Kasteel Bloemendal.
  Hotel Kasteel Bloemendal, Bloemendalstraat 150, Vaals, Nederland
  8 juli 2012 tot en met 29 juli 2012
  Meer informatie
 • Rijnhuizen Uitgebeeld

  In het Pinkster weekend zal mijn werk te zien zijn bij 'Rijnhuizen Uitgebeeld'. Een (beelden) expositie met een zeer divers kunstaanbod. Dit alles op het prachtige landgoed van kasteel Rijnhuizen te Nieuwegein. Op de website vindt u een veelheid aan informatie over dit evenement.
  Kasteel Rijnhuizen, Edisonbaan 14, Nieuwegein, Nederland
  26 mei 2012 tot en met 28 mei 2012
  Meer informatie
 • Beeldentuin Grave

  Zes Kunstenaars exposeren op een unieke locatie in het centrum van Grave
  Beeld en tuin Grave, Hoofdwagt 1, Grave, Nederland
  13 mei 2012 tot en met 14 oktober 2012
  Meer informatie
 • Tuin der verbeeldingen

  Op 28 en 29 april exposeer ik samen met Cees Meijer, Geert Verstappen, Joshua Pennings, Will Schropp en Randy van Lingen tijdens de open atelier dagen van Hans Janssen in zijn tuin der verbeeldingen
  Atelier Lysippe, Rijksweg 83, Malden, Nederland
  28 april 2012 tot en met 29 april 2012
  Meer informatie
 • Sillekunst Galerie en Kunstuitleen

  Een selectie van mijn beelden geëxposeerd in de nieuwe galerie van Tamara Sille.
  Sillekunst, Goudsestraatweg 8, Oudewater, Nederland
  15 september 2011 tot en met 1 januari 2012
  Meer informatie
 • From Water Born Soul - Expositie van Hedendaagse kunst

  Door Galerie Camaver Kunsthaus georganiseerde internationale groeps expositie in de prachtige Villa Tittoni Traversi,Desio in Monza Italië
  Camaver Kunsthaus Gallery, Via Giovanni Maria Lampugnani, 66, Desio Monza e Brianza, Italië
  10 september 2011 tot en met 25 september 2011
  Meer informatie
 • Kunst. Kultur. Kulinarisches – das fest in meinem Lebensraum

  Feest ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van Müller Lebensraum Garten, met een kunstzinnig, cultureel en culinair aanbod op hoog niveau. Hierbij zullen ongeveer 50 gerenomeerde Duitse en buitenlandse kunstenaars hun werk presenteren.
  Müller Lebensraum Garten, Am Sandgraben 2, Mauer ( Heidelberg), Duitsland
  15 juli 2011 tot en met 17 juli 2011
  Meer informatie
 • Galerie Kunst Klasse

  Expositie in de Galerie Kunst Klasse van Jenny Verplanke, het oude dorpschooltje van het pittoreske Vlaamse dorpje Houtave (10 km van Brugge). Deelnemers: Claude Justamon, beelden,Sjaak Smekens, schilderijen, Nadine Fassin, schilderijen en kleine keramiek,Frans Kegels beelden , Jenny Verplanke en Tina Lintvelt beelden.
  Galerie Kunst Klasse, Kerkhofstraat 23, Houtave(10km van Brugge en 7km van de kust), België
  1 juli 2011 tot en met 31 juli 2011
  Meer informatie
 • Beelden Beesel

  Bijzondere expositie in prachtige park tuin, deelnemers: Jac Linssen, Carla Dijs, Joshua Pennings, Chantalle Smeets, Martiene Stevens, Tom Smetsers, Rik van Rijswick, Toine Deckers, Hans Janssen. Wilma Schipholt, Cees Meijer, Cor de Ree, Atten v.d. Vlugt, Giuseppe Lamers, Max Mueller, Ben Oldenhof, Reingard Hanika, Kaspar Kuckelkorn, Paul Berghuis, Tina Lintvelt.
  Beelden Beesel, Burgemeester Janssenstraat 43, Beesel, Nederland
  18 juni 2011 tot en met 19 juni 2011
  Meer informatie
 • Zomersymfonie te Dordrecht

  De organiserende stichting Laethbloeyer is inmiddels druk bezig met de organisatie van het festival zomersymfonie dat om de twee jaar wordt georganiseerd en in twee dagen tijd tussen de 5000 en 10.000 bezoekers naar het 125 jaar oude park Merwestein te Dordrecht trekt. Elf gerenommeerde kunstenaars uit België en Nederland zullen dat weekeinde hun werk in het park tentoonstellen
  Zomersymfonie te Dordrecht, Park Merwestein Dordrecht, Dordrecht, Nederland
  4 juni 2011 tot en met 5 juni 2011
  Meer informatie
 • Kunstmanifestaite 2011 op Chateau Gronsveld

  Kunstmanifestatie in het prachtige park van kasteel Gronsveld
  Kunst en Kastelen Kunstmanifestatie, Chateau Gronsveld, Eijsden, Nederland
  27 mei 2011 tot en met 29 mei 2011
  Meer informatie
 • Tuinkunst te Appeltern

  Diverse kunstenaars laten op uitnodiging hun werk zien in de mooie modeltuinen te Appeltern. De bronzen beelden van Tina Lintvelt kunt u bekijken in de Japanse tuin
  Model tuinen van Appeltern, Walstraat 2a, Appeltern, Nederland
  7 mei 2011 tot en met 8 mei 2011
  Meer informatie
 • Kunstzaal 'de hoge hees'

  Prachtige expositie samen met: Ludovicus van Eijnatte; stenen beelden en Rien van den Brink: schilderijen
  Kunst zaal 'de hoge hees', Hees 12, Eersel, Nederland
  20 maart 2011 tot en met 16 mei 2011
  Meer informatie
 • Kunst en Living in de Rijnhal Arnhem

  Via de Galerie Kunst-Klasse van Jenny Verplanke zijn op deze kunst beurs mijn beelden te zien
  Rijnhal, Olympus 1, Arnhem, Nederland
  18 maart 2011 tot en met 21 maart 2011
  Meer informatie
 • Galerie ' t'Vosseveen

  Naast een galerie en een beeldentuin bied 't Vosseveen ook een vestzaktheater, waar van af de maanden februari t/m juni een culturele avond Kunstspoor zal worden gepresenteerd; voor meer informatie zie website
  t'Vosseveen, Postweg 3, Albergen, Nederland
  14 februari 2011 tot en met 30 juni 2011
  Meer informatie
 • Kunstpost Wijchen

  Gedurende deze periode worden de prachtige abstracte schilderijen van Lisbeth Petersen uit Denemarken, samen met bijzondere keramische objecten van Tessa Droog, deelneemster aan de Keramiek biënnale in Zeewolde en de nieuwe bronzen sculpturen van Tina Lintvelt in deze prachtige ruimte geëxposeerd.
  Kunstpost wijchen, Oude Klapstraat 74 (volg borden bibliotheek!), Wijchen, Nederland
  21 januari 2011 tot en met 12 februari 2011
  Meer informatie
 • Kunstmanifestatie LingeW' art te Huissen

  Kunstmanifestatie met gast kunstenaars uit binnen- en buitenland: Olivier Beyn, Nikolaj Dielemans,Loek Hambeukers, Raid Houby, Lisbeth Petersen, Aletta Teunen, Paul Vincken,Tessa Droog, Josée Bastiaene,Let de Kok,Beppy Schut,Ellen Baptist, J v Krieken v Huessen,Sithabile Mlotshwa, Lille Dresden,Ria Huting, Marjolein Bos, Maria Diduch,Sjirk en Femmy Sietsma ,Tina Lintvelt
  Aloysiusschool/Julianaschool, Langekerkstraat 19, Huissen, Nederland
  12 november 2010 tot en met 15 november 2010
  Meer informatie
 • Atelierroute Kunstgroep Kolonie Plasmolen

  Kunstroute langs de ateliers van de Kunstgroep Kolonie Palsmolen
  Atelier Marian Bax, Kuilseweg 18, Molenhoek, Nederland
  11 september 2010 tot en met 12 september 2010
  Meer informatie
 • Expositie van Hedendaagse kunst: Galerie Kunst in de Polder

  Schilderachtig gelegen Galerie en beeldentuin in de Haarlemmermeer te Lisserbroek
  Kunst in de polder, Turfspoor 195, Lisserbroek, Nederland
  4 september 2010 tot en met 10 oktober 2010
  Meer informatie
 • Expositie van Hedendaagse kunst van Galerie Beeldschoon

  Galerie Beeldschoon organiseert ieder jaar in samenwerking met Meeuwis De Vries, Tophovenier & Tuinarchitekten bureau een mooie expositie in de prachtige modeltuinen te Eerbeek
  Galerie Beeldschoon, Soerense Zand Zuid 13, Eerbeek, Nederland
  4 september 2010 tot en met 3 oktober 2010
  Meer informatie
 • Art Gallery Abundance

  Expositie samen met Annemare Rijnbeek(schilderijen)
  Art Gallery Abundance, Denneweg 132 a, Den Haag, Nederland
  21 augustus 2010 tot en met 30 september 2010
  Meer informatie
 • Kunstplek

  Kunstplek waar beeldende kunst verwondert en behaagt
  Kunstplek, Irenestraat 41, St Willebrord, Nederland
  20 augustus 2010 tot en met 29 augustus 2010
  Meer informatie
 • Kunstschouw 2010 Renesse

  Kunst ,cultuur en natuur route,door Westerschouwen Zeeland
  Grand Café DOK van het Strandpark De Zeeuwse Kust, Helleweg 8, Renesse, Nederland
  12 juni 2010 tot en met 20 juni 2010
  Meer informatie
 • Aan de Rijn 2 Beeldentuin

  Een zelf ontworpen en aangelegde tuin op een terp in de uiterwaarden van de Rijn. In de tuin zijn van verschillende kunstenaars beelden te bezichtigen. De borders vormen met de beelden en een vijverpartij een prachtige geheel. De bordertuin ligt maar enkele meters van de Rijn verwijderd en biedt via een opening in de mei- doornhaag een mooi uitzicht over de Rijn
  Aan de Rijn 2, Aan de Rijn 2, Renkum, Nederland
  6 juni 2010 tot en met 29 augustus 2010
  Meer informatie
 • Art Fair te Lochem via Galerie 't Arthuus

  Kunst Beurs van Klassieke en Hedendaagse Kunst in de Grote Kerk te Lochem
  Grote Kerk, Markt, Lochem, Nederland
  3 juni 2010 tot en met 7 juni 2010
  Meer informatie
 • Atelier Beekdal

  Expositie van atelier Beekdal. Deelnemende kunstenaars: Gerdi Zwaan ( keramiek ) Tessa Droog ( keramiek ), Penney Rombouts ( lichtobjecten) Elisabeth van de Pauvort ( schilderijen )Jorien Brugmans ( gouaches en acryl ) Miriam Bentvelzen ( goudsmid ) Tina Lintvelt(bronzen sculpturen)
  Atelier beekdal, Beekpad 1, Rijsbergen, Nederland
  15 mei 2010 tot en met 24 mei 2010
  Meer informatie
 • OpenPoortenDag Buggenum

  Bijzondere kunstroute die u langs de mooie tuinen en historische panden van het oude Maasdorp Buggenum voert
  Startpunt kunstroute te Buggenum, Bergstraat 4, Buggenum, Nederland
  9 mei 2010 tot en met 9 mei 2010
  Meer informatie
 • Kunst en Antiek Salon Primavera

  Ahoy te Rotterdam
  Kunst in de polder, Turfspoor 195, Lisserbroek, Nederland
  20 maart 2010 tot en met 29 maart 2010
  Meer informatie
 • Florence Biënnale

  Deze gerenommeerde internationale kunstmanifestatie wordt iedere twee jaar gehouden. In de afgelopen jaren kende het een sterke groei: tijdens de vorige editie in 2005 hebben maar liefst 768 kunstenaars uit 74 landen hun werk tentoongesteld. In 2001 is de Florence Biënnale dan ook erkend als officiële partner in het programma 'Dialogue Among Nations' van de Verenigde Naties.
  Fortezza da Basso, Viale Flippo Strozzi, Florence, Italië
  5 december 2009 tot en met 13 december 2009
  Meer informatie
 • Resort Hof van Saksen

  Met medewerking van Het RESORT HOF VAN SAKSEN kunt u van af 16 november de bronzen sulpturen van Tina Lintvelt bekijken in de lobby/entree van 'de Havezate' het luxe centrum gebouw, ontworpen door Cor Kalfsbeek en Piet Boon, waar ook de kunst collectie van Zeidler en Armando te bewonderen is.
  Resort Hof van Saksen, Veldweg 22-24, Nooitgedacht, Nederland
  16 november 2009 tot en met 24 december 2009
  Meer informatie
 • Kunst-event Resort Hof van Saksen

  Groeps expositie
  Hof van Saksen, Veldweg 22-24, Nooitgedacht (Assen), Nederland
  14 november 2009 tot en met 15 november 2009
  Meer informatie
 • Kunstmanifestatie Lingew'art

  Kunst manifestatie in eigen ateliers met gastkustenaars in voormalige Aloysiusschool en Julianaschool
  Voormalige Aloysiusschool en Julianaschool, Langekerkstraat huissen, Huissen, Nederland
  6 november 2009 tot en met 8 november 2009
  Meer informatie
 • Kunst Handwerkmesse: Kunstwerk- Werkkunst

  In Schloss Reinbek (regio Hamburg) tonen, in de historische binnenruimten, op de binnenplaats en in het park ongeveer 140 kunstenaars met verschillende diciplines hun werken.
  Schloss Reinbek, Reinbek bij Hamburg, --, Duitsland
  5 september 2009 tot en met 6 september 2009
  Meer informatie
 • Kunst-event De Hamermolen te Ugchelen

  Op zondag 23 augustus 2008 kunstevenement bij De Hamermolen in Ugchelen (vlakbij Apeldoorn). Ongeveer 80 kunstenaars stellen hun werk ten toon in de Hamermolen zelf en op het grasveld voor de Hamermolen.
  Kunst Event de Hamermolen, Hoenderloseweg 155, Ugchelen, Nederland
  23 augustus 2009 tot en met 23 augustus 2009
  Meer informatie
 • Groeps expositie bij Galerie 't Onderhuis

  groeps expositie
  Galerie 't Onderhuis, Flierstraat 81 d, Lage Zwaluwe, Nederland
  19 juli 2009 tot en met 29 augustus 2009
  Meer informatie
 • Kunst event Landgoed het Laer

  Op zondag augustus 2008 kunstevenement bij De Hamermolen in Ugchelen (vlakbij Apeldoorn). Ongeveer 80 kunstenaars stellen hun werk ten toon
  Landgoed het Laer, Het Laer 2, Ommen, Nederland
  17 mei 2009 tot en met 17 mei 2009
  Meer informatie
 • Galerie en beeldentuin Beeldschoon

  Groeps expositie in prachtige beeldentuin
  Galerie Beeldschoon, Löhnislaan 4, De Pol (Ov.), Nederland
  1 mei 2009 tot en met 21 juni 2009
  Meer informatie
 • Kunst en antiek Salon Primavera

  Ahoy te Rotterdam
  Galerie Kunst in de Polder, --, Lisserbroek, Nederland
  25 februari 2009 tot en met 1 maart 2009
  Meer informatie
 • Kunst manifestatie Lingew'art

  Jaarlijkse kunstmanifestatie met gast kunstenaars in eigen atelier en van colega's in voormalig schoolgebouw
  Stichting lingew'art, Huissen, --, Nederland
  7 november 2008 tot en met 9 november 2008
  Meer informatie
 • Tina lintvelt en Hein Severijns

  Sculpturen in brons en Porseleinen handgedraaide potten
  Kunstzaal 'de Hoge Hees', Hees 12, Eersel, Nederland
  18 oktober 2008 tot en met 20 januari 2009
  Meer informatie
 • Open Art Fair via Kunst in de Polder

  Kunstbeurs te Utrecht
  Galerie Kunst in de Polder, Utrecht, --, Nederland
  10 september 2008 tot en met 14 september 2008
  Meer informatie
 • Galerie 't Arthuus

  Groepsexpositie
  Galerie ''t Arthuus, Loenen, --, Nederland
  6 juni 2008 tot en met 27 juli 2008
  Meer informatie
 • Galerie Kunst in de Polder

  groeps expositie
  Galerie Kunst in de Polder, Lisserbroek, --, Nederland
  19 mei 2008 tot en met 31 augustus 2008
  Meer informatie
 • Galerie Beeldschoon

  Groeps expositie
  Galerie Beedschoon, De Pol, --, Nederland
  1 mei 2008 tot en met 30 augustus 2008
  Meer informatie
 • Beeldentuin en Galerie La Lanka

  Groeps expositie
  Galerie La Lanka, Tijnje, --, Nederland
  27 april 2008 tot en met 28 september 2008
  Meer informatie
 • Galerie's-Gravenwaard

  Jubileum expositie 10 jarig bestaan
  Galerie 's -Gravenwaard, Zoelen, --, Nederland
  30 maart 2008 tot en met 22 april 2008
  Meer informatie
 • Keukenhof

  Groeps expositie met thematische opdracht via Ansèl Sandberg voor de Keukenhof
  Keukenhof, Lisse, --, Nederland
  20 maart 2008 tot en met 18 mei 2008
  Meer informatie
 • Kunst en antiek salon Primavera

  Ahoy te Rotterdam
  Galerie kunst in de Polder, Lisserbroek, --, Nederland
  6 februari 2008 tot en met 10 februari 2008
  Meer informatie
 • Groepsexpositie bij Galerie 'tOnderhuis

  Groepsexpositie
  Galerie 't Onderhuis, --, Lage Zwaluwe, Nederland
  12 januari 2008 tot en met 23 februari 2008
  Meer informatie
 • Kunst manifestatie Lingew'art

  Jaarlijkse kunstmanifestatie in de ateliers van de voormalige Aloysiusschool en julianaschool met gast kunstenaars
  Stichting Lingew'art, Voormalige Aloysiuschool en Julianaschool, Huissen, Nederland
  9 november 2007 tot en met 10 november 2007
  Meer informatie
 • Najaarsexpositie Le Pignon

  Groeps expositie
  Galerie Le Pignon, Grootschermer, --, Nederland
  12 oktober 2007 tot en met 21 oktober 2007
  Meer informatie
 • Groeps expositie Beelden in de Herfst

  Expositie Stichting beelden in de herfst
  'Onder de zeven Linden ', Delfgauw, --, Nederland
  28 september 2007 tot en met 7 oktober 2007
  Meer informatie
 • Kunstschouw Noordwelle

  Kunsschouw op het landgoed Zélandia te Noordwelle
  Huize Zélandia, Noordwelle, --, Nederland
  16 juni 2007 tot en met 24 juni 2007
  Meer informatie
 • Galerie de Elborg

  Groeps expositie in prachtige beeldentuin
  Galerie de Elborg, Elburg, --, Nederland
  8 april 2007 tot en met 24 december 2007
  Meer informatie
 • Galerie Kunst in de Polder

  groeps expositie
  Galerie Kunst in de Polder, Lisserbroek, --, Nederland
  11 maart 2007 tot en met 22 april 2007
  Meer informatie
 • Jubileum expositie Kunst 2001

  Twintig internationale kunstenaars exposeren ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van de stichting Kunst 2001
  Galerie Kunst 2001, Badhoevedorp, --, Nederland
  5 januari 2007 tot en met 11 februari 2007
  Meer informatie